28. syyskuuta 2016

Kangasalan lukion musalinja 14PUK kuvaa ja editoi musiikkivideota Saana Mäntymäen kappaleeseen What even is love. 
Tässä ryhmäläisten Emmi Hakomäen ja Ronja Rantasen ajatuksia musiikkivideon valmistumisprosessista:

Aloitimme musavideoprojektimme heti ensimmäisellä viikolla koulun alettua. Ensimmäiset tunnit käytimme suunniteluun ja valmiiden musiikkivideoiden tarkasteluun. Tämän jälkeen jakauduimme pienempiin työryhmiin ja pian polkaisimmekin itse kuvaukset käyntiin.

Yksi isoimmista haasteista projektin teon aikana on ollut juonen kasaaminen ja siihen sisälle pääseminen. Musiikkivideon musiikki on täysin Saanan käsialaa ja siksi meidän muiden täytyi muodostaa käsitys siitä, mitä Saana on biisiä kirjoittaessa ajatellut. Käsikirjoitusryhmä pohti yhdessä juonen videolle Saanan avulla ja näin saimme kokonaisuuden kasattua.

Toinen haaste on ollut kuvausaikataulujen sovittaminen muihun koulutöihin sekä esimerkiksi säätiloihin. Aina ei ole satanut vaikka sitä on kaivattu tai päinvastoin.

Pääosin projekti on silti edennyt ilman suurempia ongelmia ja olemme yllättyneitä siitä kuinka vaivattomasti musiikkivideo on saatu potkittua hyvään vaiheeseen. Viimeiset kuvaukset häämöttää koepäivänä ja sen jälkeen video on editointia vaille valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti