26. helmikuuta 2016

Vohveleita, kasarihittejä ja uunituoreita levyjä

Viime päivityksen jälkeen on 14PUK musalinjalla tapahtunut paljon!

Sunnuntaina 21.2. järjestettiin Kansainvälinen ravintolapäivä ja laitoimme musalinjalaisten kanssa pystyyn vohvelikahvilan, jossa tarjoilimme suolaisia ja makeita vohveleita sekä livemusiikkia. Apuna meillä oli vanhempia keittiössä ja järjestelyhommissa. Kävijämäärä yllätti meidät kaikki ja paiskimmekin hommia aamusta iltaan asti. Vohvelit saivat paljon kehuja, oli kiva soitella pienissä porukoissa ja kaupan päälle tienasimme hyvin Portugalin matkaa varten!

Alkuvuosi valmisteltiin kovalla tahdilla oman levymme julkkarikeikkaa. Konsertin ohjelmassa meillä oli omien biisiemme lisäksi kasarihittejä. Pari viimeistä viikonloppua vietimme koululla yhdeksäntuntisten reenipäivien merkeissä ja paljon saatiin aikaan, vaikka väsymys wanhojentansseista ja muista koulukiireistä varmasti näkyi meissä kaikissa... Biisit kuitenkin valmistuivat ajallaan ja monien vähäunisten öiden jälkeen viime tiistaina 23.2. vihdoin koitti kauan odotettu konserttipäivä, ja hieno konsertti olikin! 




















Samaisena tiistaina myös kauan odotetut levymme saapuvat koululle. Kiljunta ja innostus oli melkoinen, kun revimme kaksin käsin uunituoreita levyjä pahvilaatikoista! Saimme siis levyt juuri sopivasti myyntiin illan konserttiin ja kauppa kävi kuumana. Mikäli siis kiinnostaa kuulla mitä olemme saaneet aikaan, levyjä saa ostettua 10€ hinnalla musalinjalaisilta.

Olemme kääntäneet katseet Portugalia kohti, mutta ennen sitä tässä on vielä kevät selvittävänä. Ken tietää mitä vielä keksimme, mutta siitä toivottavasti lisää ensi postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti